Menu Luk

Såler og skinner

Formthotics Medical
Hos os kan du få udformet forskellige såler. Sålerne hjælper på fejlstillinger i foden, men kan også medvirke til at afhjælpe ubalance i din krop. Det kan fx være en drejning af dit knæ, som rettes op ved hjælp af såler. Vi vurderer, om såler kan være en løsning i forhold til din problemstilling. Sålerne der udarbejdes er af mærket Formthotics Medical. De opvarmes i skoene, og bliver herefter formet efter dine fødder.

Formthotics Medical er revolutionerende brugertilpassede medicinske indlæg, som bruges til behandling af skader i underekstremiteter samt til forebyggelse af skader, forbedret ydeevne og forbedret komfort. Indlæggene er kun tilgængelig gennem sundhedsfagligt personale som fx os.

Maj laver såler til Victor. Han falder ind (pronation) på hans ene fod, hvilket har givet ham knæproblemer i forbindelse med hans løb. Så sålerne er lavet til at give ham svangstøtte, så hans fod bliver rettet mere op og på den måde hjælper det også hans knæ.

BAUERFEIND
Vi har tyske BAUERFEIND på hylden hos os. Det har vi fordi, BAUERFEIND er én af verdens førende producenter af bandager, skinner, indlægssåler og kompressionsstrømper. BAUERFEIND er lig TYSK KVALITET, HOLDBARHED og INNOVATION.

Maj fortæller kort om vores BAUERFEIND knæ-bandage, som kan være med til at hjælpe på knæets stabilitet. Christina viser 3 hurtige øvelser, som sagtens kan laves med en knæ-bandage på.

DonJoy
Er du nervøs for dit knæ? Så er der hjælp at hente hos os! Vi er et af de få steder i Odense, der forhandler DonJoy skinner, der kan hjælpe dit knæ, så du trygt kan tage skiene på. DonJoy få i mange forskellige størrelser og modeller. Der er helt sikkert en, der passer til dig. DonJoy er en skræddersyet 4-punkts knæskinne som efter opmåling er tilpasset dit knæ og dine behov.

DonJoy skinner er bl.a. til personer med alvorlige ledbåndsskader i knæet. Typisk på det inderste ledbånd eller korsbåndet. Skinnen stabiliserer knæet, og med stiverne på siden sørger den for, at knæet ikke kommer ud i en dårlig position.

Leje eller eje?
Du enten leje eller eje en 4-punkts knæskinne.

Ved leje koster en knæskinne:
999 DKK pr. uge + 390 DKK for en konsultation inkl. opmåling og tilpasning.

Vi har stor erfaring med skinner, så vi kan rådgive og sikre, at du får den skinne der passer til dig. Uanset valg af knæskinne, så får du altid en grundig instruktion i påsætning og brug af din skinne.