Menu Luk

Personlig træning

Previous
Next

Personlig træning hos os er en mulighed for dig, som er i gang med et behandlingsforløb, eller hvis du mangler motivation og inspiration til
din daglige træning. Formålet med den personlige træning kan variere fra almindelig forbedring af den fysiske form, til genopretning af muskulære ubalancer og styrkelse af svage områder i din krop. Du behøver ikke have ”en skade” for at kunne gøre brug af personlig træning hos os –
blot du har ønsket om at rykke dig!

Du kan booke en time hos en af vores fysioterapeuter Mie, Jacob, Ingrid eller Camilla og få en snak om et personligt træningsforløb på 51 96 03 64.

Du kan også vælge at gøre brug af vores træningsforløb: Bliv aktiv. Bliv stærk! Eller gøre som Direktør Thomas Bentsen fra virksomheden PIT Hegn gør, da han fik bøvl med ryggen. Han nu på tredje år fast mand på et af vores træningshold, lige såvel som han modtager personlig træning. Selvom det er hårdt, glæder han sig til hver eneste session. Se hvorfor Thomas hverken vil undvære hold- eller personlig træning.

Bliv aktiv. Bliv stærk!

Bliv aktiv. Bliv stærk! er et intensivt 12-ugers personligt træningsforløb, hvor du træner fast 2 eller 3 gange om ugen med en af vores fagligt stærke fysioterapeuter.

Formålet med personlige træning kan variere fra almindelig forbedring af den fysiske form, til genopretning af muskulære ubalancer og styrkelse af svage områder i din krop.

Det kan også være, at du blot mangler motivation og inspiration til din træning eller du fx er i gang med et behandlings- eller genoptræningsforløb.

Men vi tror på, at det kræver mindst 12-ugers personlig træning for at opnå solide resultater og få det maksimale udbytte.

Dette giver tid til at opbygge en god træningsrutine, tackle eventuelle begrænsninger, skavanker eller skader, og giver dig mulighed for at arbejde hen imod dine mål for træningen.

Vi tror på, at personlig træning ikke er en engangsforeteelse, men at det er gavnligt at fortsætte med jævne mellemrum for at opretholde resultaterne og fortsætte med at udvikle sig.

Sådan forløber et personligt træningsforløb hos os:
Inden opstart finder vi ud af, hvad dine ønsker og mål er for de 12-ugers personlige træningsforløb. Herefter skræddersyer vi et intensivt program specielt til dig, hvor vi har taget højde for dit nuværende niveau, eventuelle skavanker og dine mål med træningen.

Efterhånden som du bliver stærkere, tilpasser og justerer vi trænings-forløbet. Vi øger vægten, intensiteten og sværhedsgraden af øvelserne.

Vi står altid ved din side og hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt og derved maksimere dit træningspotentiale. Vi har nemlig dig og din krop i fokus.

Alt efter om du vælger 2 (24 hele timer) eller 3 (36 hele timer) gange træning om ugen fordelt over de 12 uger med vores fysioterapeut, vil du mærke en tydelig forskel og forbedring i og med din krop.

Vi lover høj kvalitet i træningen, godt humør og du får de resultater, du ønsker.

Pakkeløsninger for personlig træning

Pakke 1

2 x ugentlig træning
for 1 person i 12 uger
1.133 DKK pr. uge

Pakke 2

3 x ugentlig træning
for 1 person i 12 uger
1.545 DKK pr. uge

Pakke 3

2 x ugentlig træning for
2 personer i 12 uger
1.333 DKK pr. uge

Pakke 4

3 x ugentlig træning for
2 personer i 12 uger
1.854 DKK pr. uge

Det med småt:
Alle træninger varer en time og forløber over 12 uger. Vi finder sammen ud af, hvilken dage og tidspunkter, der passer ind i din hverdag. Alle priserne er inkl. moms, og betalingen er delt op i 3 rater, med 1 måneds mellemrum. Du binder dig til den fulde periode (12 uger) ved tilmelding.