Menu Luk

PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning hos os er en mulighed for dig, som er i gang med et behandlingsforløb, eller hvis du mangler motivation og inspiration til din daglige træning.

Formålet med den personlige træning kan variere fra almindelig forbedring af den fysiske form, til genopretning af muskulære ubalancer og styrkelse af svage områder i din krop.

Du behøver ikke have ”en skade” for at kunne gøre brug af personlig træning hos os – blot du har ønsket om at rykke dig!

Få træning med dig og dine mål i fokus – book en time hos vores kompetente fysioterapeuter.

Kontakt os på 51 96 03 64 eller skriv en mail til info@adg-fysioterapi.dk

Du kan også vælge en af vores pakkeløsning og få rabat.

DIT program - DIN krop

Kom i form med 12 ugers personlig træning
Vi er klar til at hjælpe dig i bedre form. Book et personligt forløb på 12 uger, hvor du træner med vores fysioterapeuter MieJacob eller Simon. Et intenst forløb, skræddersyet til dig, og hvor vi sikrer høj kvalitet i alt, vi gør.

Fagligt stærke fysioterapeuter, som står lige ved siden af og sikrer, at du laver øvelserne rigtigt, at du får det maksimale ud af træningen, og de tager højde for dit niveau, ønsker og eventuelle skavanker.

Din krop er i fokus – træn med professionelle instruktører – og mærk forskellen efter 12 uger.

Du får 24 eller 36 hele timer med vores fysioterapeut, der har fuld fokus kun på dig og (og evt. din makker), så vi sikrer høj kvalitet i træningen, højt humør og I får de resultater, I ønsker.

Pakkeløsninger

Priser for 12 ugers træninger*:
1 person 2 x om ugen 1.100 DKK pr. uge SPAR næsten 20 %
1 person 3 x om ugen 1.500 DKK pr. uge SPAR over 25 %

Priser for 12 ugers træninger med din partner, ven eller kollega*: 
2 personer 2 x om ugen 1.300 DKK pr. uge SPAR godt 13 %
2 personer 3 x om ugen 1.800 DKK pr. uge SPAR 20 %

Det med småt:
Alle træninger varer en time og forløber over 12 uger. Alle priserne er inkl. moms, og betalingen er delt op i 3 rater, med 1 måneds mellemrum. Du binder dig til den fulde periode (12 uger) ved tilmelding.

Har du spørgsmål til et personligt træningsforløb, så er du velkommen til at kontakt os på 51 96 03 64, eller skrive en besked til:

Mie Nielsen på mn@adg-fysioterapi.dk
Jacob Kjær Appel på jacob@adg-fysioterapi.dk eller til
Simon Christensen på simon@adg-fysioterapi.dk

Direktør Thomas Bentsen fra virksomheden PIT Hegn i Ringe på Midtfyn havde bøvl med ryggen. Derfor henvendte han sig til ADG Fysioterapi, hvor han nu på tredje år er på træningshold, lige såvel som han modtager personlig træning. Og selvom det er hårdt, glæder han sig til hver eneste session. Se hvorfor Thomas hverken vil undvære hold- eller personlig træning.