Menu Luk

Idrætsskader

ADG Fysioterapi har stor erfaring med idrætsskader, herunder særligt genoptræning af knæ- fod- og skulderskader. 

Vi har hjulpet håndboldspillere på liga-niveau siden 2004, og har stor indsigt i genoptræningen efter operationer af idrætsskader og genoptræningsforløb efter overbelastningsskader.

Vi er i det daglige ansvarlige for sundhedssektoren i Odense Håndbold, GOG og DHG Håndbold. Vi står for den forebyggende træning, behandling af spillerne og genoptræning efter skader.

Vi har også idrætsudøvere, der kommer på egen hånd fra andre sportsgrene – blandt andre volleyball-spilleren Mads Rosager, som ses i aktion på videoen til højre.

Tilbage på topplan mod alle odds – trodsede lægens dom.

”Du skal nok finde dig en anden sportsgren, for du kommer ikke til at spille beachvolley på højt plan igen.”

Sådan lød beskeden fra lægerne efter en operation af den bruskskade i knæet, der havde sendt beachvolleyspiller Mads Rosager uden for banen. En hård besked for en ambitiøs sportsmand.

Den 25-årige tidligere landsholdsspiller plejede at få behandling og vejledning hos en holdkammerat i volleyklubben, som er fysioterapeut. Men han kunne ikke længere hjælpe og anbefalede Mads Rosager at tage kontakt til ADG Fysioterapi.

– Det er jeg svært tilfreds med. Efter et år hos ADG Fysioterapi er jeg tilbage og spille beachvolley på højt niveau. Det havde jeg slet ikke regnet med efter lægernes dom, fortæller en glad Mads Rosager.