Menu Luk

REGLER FOR HOLDTRÆNING

Når man er tilmeldt et hold, er man tilmeldt, indtil man aktivt melder sig fra. Man har altså en plads på holdet, så længe man ønsker.

Betalingen fungerer således, at man får tilsendt en mail den sidste hverdag i måneden med en regning på de pågældende hold, der er afholdt den måned. Dette er uanset om man har deltaget på alle sine tilmeldte hold eller ej denne måned. Det står derfor for egen regning, hvis man har en træningsgang hvor man er forhindret.

Husk vores tilsendte regninger kan betales med mobile pay. Blot husk at brug QR koden eller påfør faktura nr. i teksten. I kan selvfølgelig også betale regninger på klinikken.

Priser pr. hold pr. gang:

Funktionel træning 105 kr.

Dvs. hvis du træner mandag morgen, vil du måneder med 4 mandage få en regning på 420 kr. og måneder med 5 mandage få en regning på 525 kr.

Styrkehold 175 kr.

Træningsskole 125 kr.

Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan man få halvdelen af prisen refunderet (dog max. 59 kr.), såfremt der er fysioterapeutisk indikation for holdtræning.

Man kan afmelde sig et hold med en måneds varsel. Dvs. afmelder man sig et hold den 5. november, betaler man til og med den 5. december. Afmelding af et hold sker ved at sende en mail til info@adg-fysioterapi.dk. Oplys navn og hvilket hold du ønsker at afmeldes.

Alle hold fortsætter på samme tidspunkter og dage, så her er der ingen ændringer.

OBS. Der er ingen træning på helligdage, 31/12 og i hele juli måned.

Alle holddeltagere har adgang til vores online træning, med 3 ugentlige træninger. Du kan lave træningen live, men du kan også efterfølgende hente den ned, og lave den lige når det passer dig. Det kræver ingen ekstra tilmelding at få adgang til online træningen, men vil blot være en del af at gå på hold hos ADG.