Menu Luk

REGLER FOR HOLDTRÆNING

Vores holdtræning kører året rundt, med undtagelse af ugerne 27-32 i sommerferien, helligdage og mellem jul og nytår. Det vil sige, at der er træning i efterårsferie, vinterferie og dagene før påske.

Når man er tilmeldt vores holdtræning, betales der for alle afholdte træninger, uanset fremmøde. Hvis man er forhindret i at deltage i en træning, er man altid velkommen til at deltage på et af de andre hold i ugens løb, eller træne ekstra ugen efter. Man sender blot en mail til Maj på maj@adg-fysioterapi.dk, med ønsket om hvilket hold man gerne vil træne på som erstatning.

Vi tager dog højde for, hvis man er forhindret i at deltage på hold i længere tid. Dvs. skal man på ferie i mere end to uger, eller bliver man skadet eller lign. er det muligt at blive frameldt holdet i denne periode. Så send en mail til Maj på maj@adg-fysioterapi.dk med informationerne.

Ovenstående betyder derfor, at det ikke er muligt at framelde sig enkelte træninger fra gang til gang. Også selvom man har en uges planlagt ferie.

Der bliver tilsendt faktura slut måneden, med alle afholdte træninger den pågældende måned.

Husk vores tilsendte regninger kan betales med mobile pay. Blot husk at brug QR koden eller påfør faktura nr. i teksten.

Det er selvfølgelig også muligt at betale regninger på klinikken.

Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan man få halvdelen af prisen refunderet (dog max. 59 DKK), såfremt der er fysioterapeutisk indikation for holdtræning. Vær dog obs. på at der er et årligt loft på, hvor meget refusion man kan få i alt. Dette afhænger af hvilken gruppe man er medlem af.

Når man er tilmeldt et hold, er man tilmeldt, indtil man aktivt melder sig fra. Man har altså en plads på holdet, så længe man ønsker. Ønsker man at afmelde sig et hold, sender man en mail til maj@adg-fysioterapi.dk med hvilket hold man ønskes afmeldt.

Priser pr. hold pr. gang:
– Funktionel træning 110 DKK
– Styrkehold 180 DKK
– Genoptræningshold 140 DKK
– Udendørstræning 85 DKK

Alle holddeltagere har adgang til vores online træning med 3 ugentlige træninger på forskellige niveauer og du kan altid lave træningen lige når det passer dig.

Det kræver ingen ekstra tilmelding at få adgang til online træningen, men er blot en del af at gå på hold hos ADG.

Hvis man har yderligere spørgsmål, er man meget velkommen til at sende en mail til Maj på maj@adg-fysioterapi.dk