Menu Luk

Motion på arbejdspladsen

Sundere medarbejdere. Effektive medarbejdere. Medarbejdere med overskud og færre skavanker som ondt i ryggen eller musearm. Plus et godt fællesskab blandt kollegerne.

Det er nogle af goderne ved ”Motion på arbejdspladsen”

Sådan oplever de det også hos BoligGruppen i Odense, der har haft ADG Fysioterapi til at levere motion på arbejdspladsen en gang om ugen siden sommeren 2015.

– Ved et netværksarrangement fortalte en direktør fra Næsby om glæderne ved motion på arbejdspladsen og tænkte, at det skal vi da også have. Så kontaktede jeg Anja, som jeg kender gennem Odense Håndbold, og spurgte, om det var noget, hun kunne levere, og sådan kom det i stand, fortæller Carsten Skov, direktør i BoligGruppen.

Mere og mere forskning peger på talrige fordele ved at tilbyde ansatte motion i arbejdstiden – ja, det kan faktisk betale sig. Mere velvære kan nemlig give:

  • Færre sygedage.
  • Mere koncentreret og effektiv arbejdsindsats.
  • Positiv effekt på ryg- eller nakkeproblemer, som mange med mange tunge løft eller stillesiddende arbejde døjer med.

– Vi tager ud og træner med større grupper af ansatte for at bidrage til sunde vaner. Det giver den fordel, at en stor gruppe mennesker på kort tid kan få et boost i hverdagen og få mere energi, fortæller Anja David Greve, indehaver af ADG Fysioterapi.

Hos BoligGruppen i Odense mødes de hver torsdag klokken 12 med en fysioterapeut fra ADG Fysioterapi. Der er fuld damp på i en halv time med styrketræning, forskellige øvelser og pulsen ryger i vejret, fortæller Boliggruppens direktør.

– Det giver jo noget til den enkelte personligt. Det er lettere at motionere midt i arbejdstiden end at få det gjort før eller efter arbejde, fortæller Carsten Skov.

Medarbejderne i BoligGruppen har mest stillesiddende arbejde ved computeren, i bilen eller til møder. Så vi har jo godt af at røre os, som direktøren siger. Men der er også andre fordele.

– Det giver en god team-ånd blandt medarbejderne. Vi er sammen på en anden måde og kan grine af hinanden. Det er helt klart også med til at styrke fællesskabet.

image2_429

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan din virksomhed kommer i gang med Motion på Arbejdspladsen, så kontakt os endelig:

Tlf: 51 96 03 64
Mail: anja@adg-fysioterapi.dk