Menu Luk

ZOO-Direktør: Holdtræning presser mig til at blive bedre

​Det hele begyndte egentlig med en kedelig arbejdsskade, hvor Zoo-direktør Jens Olsson brækkede den ene fod, men efter endt genoptræning havde Jens Olsson fået mod på mere, og i dag er han en del af ADG-Fysioterapis Netværkshold, hvor han hver tirsdag morgen sveder i selskab med ligesindede.

​”Jeg har altid løbet meget, og tænkt, at det var nok, men min skade var startskuddet til at begynde at træne på en ny måde. Jeg begyndte at tænke over, hvordan jeg bedst kunne træne min krop, og der fandt jeg frem til, at det var oplagt at prøve holdtræningen,” siger Zoo-direktøren, der ikke er i tvivl om, at han rykker sig mere under holdledernes pisk, end han ville gøre på egen hånd.

“Det vigtigste for mig er, at træningen er rigtig, rigtig god. Jeg kan godt lide, når vi har været i gang i en halv times tid, hvor det gør ondt for alvor. Der kan man mærke, at trænerne kan noget, når det gælder om at presse os til at yde lidt ekstra. Når jeg løber for mig selv eller med mine naboer, rykker jeg mig ikke så meget, der er det mere vedligeholdelse af formen,” konstaterer Jens Olsson, der også er glad for fællesskabet.

“Jeg kendte en enkelt fra mit daglige virke i det fynske erhvervsliv, mens andre er helt nye bekendtskaber. Det er altid sjovt at mødes under andre forhold, end man er vant til, og når vi har stået og svedt sammen hos ADG, får man en god uformel tilgang til hinanden,” lyder det videre.

ADG-Fysioterapis Netværkshold mødes hver tirsdag mellem klokken 6.50 og 8.00, og der er stadig enkelte ledige pladser!​