Menu Luk

Trodsede lægens dom – og vandt guld

​Han troede karrieren var slut. Men et forløb hos ADG Fysioterapi og en stenhård vilje sendte Mads Rosager tilbage til beachvolley på topplan mod alle odds. Og i weekenden vandt han DM-guld.

​”Du skal nok finde dig en anden sportsgren, for du kommer ikke til at spille beachvolley på højt plan igen.”

Sådan lød beskeden fra lægerne efter en operation af den bruskskade i knæet, der havde sendt beachvolleyspiller Mads Rosager uden for banen. En hård besked for en ambitiøs sportsmand.

Den 26-årige tidligere landsholdsspiller plejede at få behandling og vejledning hos en holdkammerat i volleyklubben, som er fysioterapeut. Men han kunne ikke længere hjælpe og anbefalede Mads Rosager at tage kontakt til ADG Fysioterapi.​

– Det er jeg svært tilfreds med. Efter et år hos ADG Fysioterapi er jeg tilbage og spille beachvolley på højt niveau. Det havde jeg slet ikke regnet med efter lægernes dom, fortæller en glad Mads Rosager.

​Han fremhæver især den tilgang, han blev mødt med på klinikken. ADG Fysioterapi gik meget systematisk til værks med hans genoptræning. På en meget målrettet måde forsøgte fysioterapeut Mads David Thorsen at finde de helt rigtige øvelser

​- Min skade er svær. Der er ikke noget, der er dokumenteret, at det virker. Men Mads havde en ide, hvad der kunne virke, og så testede vi systematisk af, hvilke øvelser der virkede for mig én efter én. Vi skød ikke bare i blinde, som jeg har oplevet andre steder, fortæller Rosager.

​Beachvolleyspilleren kommer stadig hos ADG Fysioterapi, men kun en gang imellem. I starten var det hver uge, nu er det nærmere en gang i kvartalet.

​- Nu bruger jeg ADG Fysioterapi forebyggende. Jeg skal hele tiden være opmærksom på mit knæ, og det gør jeg bedst i sparring med Mads. Og så får jeg lidt behandling engang imellem, hvis der er behov for det.

Vejen tilbage til beachvolley på topplan kulminerede i weekenden, hvor Mads Rosager vandt DM-guld sammen med makkeren Jacob Stein Brinck.

Stort tillykke​