Menu Luk

THEA BØGELUND RASMUSSEN

Uddannet fysioterapeut i 2021

  • I gang med uddannelsen som Sportsfysioterapeut
  • En del af sundhedsstaben for DHG 1. divisions håndbolddamer, siden 2020
  • Tilknyttet Fynsk Erhvervs netværksgruppe, Business Challenge Cykling, på deres årlige cykelrejse til bl.a. Frankrig og Italien, siden 2018
  • Instruktørerfaring inden for bl.a. cirkeltræning og håndboldfitness.
  • Politisk aktiv i Fyns Håndbold Forbund

Opvokset med sport

Jeg er opvokset på Vestfyn lidt nord for Assens, hvor jeg gennem hele min opvækst har tilbragt rigtig mange timer i den lokale idrætshal sammen med min familie.

Hverdag med sport

Jeg holder af al slags sport og har selv dyrket meget forskelligt, bl.a. håndbold og floorball.

Som yngre havde jeg mange knæproblemer og særligt et langt forløb med Osgood-Schlatter og dertilhørende genoptræning, forhindrede mig i at spille håndbold i det omfang, som jeg ønskede. Derfor startede jeg som håndboldtræner og har sidenhen taget diverse trænerkurser, bl.a. DIF Diplomtræneruddannelse og DHF divisionstræneruddannelse.

Egne erfaringer med skader og et lærerigt ophold på Oure Højskole, har haft afgørende betydning for, at jeg er faldet pladask for fysioterapi og særligt sportsfysioterapi.

Hverdag i ADG Fysioterapi

Noget af det fedeste ved ADG Fysioterapi er menneskerne – både de ansatte og kunderne. At være en del af et dynamisk team, der emmer af passion, høj faglighed og vilje til at gøre hinanden gode er alt, hvad man kan drømme om.

Som fysioterapeut ønsker jeg, at kunden mærker, at jeg altid vil vedkommende det allerbedste og at vi sammen, gennem bl.a. kommunikation, fælles forståelse og tillid, finder vejen til den rette behandling, uanset om der er tale om en stor skade eller en mindre skavank.

Jeg brænder for at gøre en forskel for hver enkelt og vægter højt, at det bliver gjort med et smil.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

MØD TEAMET I ADG FYSIOTERAPI

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Simon Christensen

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist