Menu Luk

TAK FOR DIN BETALING

Vi har nu modtaget din betaling, og inden længe modtager du en bekræftelsesmail i din indbakke. Hvis det ikke sker, skal du endelig tage fat i os på 51 96 03 64 eller info@adg-fysioterapi.dk


Træningsskole

Har du en skade eller en fysiske problemstilling, så er vores træningsskole noget for dig. Træningsskolen henvender sig til dig, der har behov for målrettet og styret genoptræning. I samråd med en fysioterapeut får du udarbejdet dit eget personlige træningsprogram. Vi afprøver, hvilke øvelser, der fungerer for dig med udgangspunkt i din problemstilling.

Funktionel træning med puls – niveau 1

Ønsker du at træne på et hold, hvor der er fokus på korrekt belastning af kroppen og samtidig tages højde for dine eventuelle skavanker, så er vores hold ”Funktionel træning med puls – niveau 1” et oplagt valg. Du får pulsen op, men der vil primært være fokus på, at alle muskler bliver arbejdet igennem.

Funktionel træning med puls – niveau 2

Er du lidt mere rutineret, så prøv vores ”Funktionel træning med puls – niveau 2”. Træningen er designet som fælles holdtræning og kræver, at du kan holde et højt aktivitetsniveau. Træningen udfordrer hele din krop, og du skal være i stand til at hoppe, løbe og klare hård belastning af led/muskler samt lave koordinerede bevægelser.

Herrehold

Er DU mand og har du et ønske om at komme træningsmæssigt i gang eller holde din nuværende form ved lige, så har vi et godt tilbud til dig.
Vi tilbyder grundtræning hvor der tages højde for dine skavanker, og hvor der er fokus på den rigtige belastning for din krop. Pulsen vil komme op, men der vil være primær fokus på, at alle muskler bliver arbejdet igennem.