Menu Luk

SIMON RAUN KNUDSEN

Uddannet fysioterapeut i 2022

Jeg hedder Simon og jeg er 25 år. Jeg er vokset op i Morud og bor nu i Odense, hvor jeg også har læst til fysioterapeut på University College Lillebælt. Jeg blev færdiguddannet i sommeren 2022, hvor jeg efterfølgende arbejdede 6 måneder i et vikariat i Nordfyns kommunale genoptræningsafdeling. Derudover har jeg deltaget i kurset ”lær at behandle kroniske smerter”, og har taget diplom som fysiurgisk massør. Yderligere har jeg været tilknyttet som massør hos raskrask, og gør mig til dagligt som massør/fysioterapeut i fodboldklubben Morud IF.

Opvokset med sport

Jeg har gennem hele mit liv været et meget aktivt menneske, og har gået til diverse sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton og gymnastik. Der hvor min helt store passion ligger er dog fodbold, hvilket jeg har spillet i ca. 20 år og fortsat gør. Som 19-årig oplevede jeg, i forbindelse med fodbold, at rive mit venstre forreste korsbånd over. Dette gav mig et indblik i hvordan et længerevarende genoptræningsforløb fungerer, og hvor fysisk og psykisk krævende det er, at kæmpe sig tilbage til at kunne udøve sporten igen.

Hverdag med sport

Ved siden af ADG er jeg meget sportsligt engageret i Morud IF, hvor jeg også spiller i dag. Udover selv at spille, er jeg fysioterapeut/massør i Morud IF, hvilket vil sige at jeg hjælper senior og u19 spillerne i klubben med diverse kropslige problematikker, som der kan opstå i løbet af en sæson. Derudover er jeg træner for U19 årgangen i Morud IF, som består af arrangere træning og deltage i kampe, samt skabe en sund og motiverende kultur hvor de unge kan udvikle sig. Udover at spille fodbold, er jeg også aktiv med fitness og en løbetur i ny og næ.

Hverdag i ADG Fysioterapi

Det fedeste ved at være en del af ADG, er at man arbejder sammen med nogle yderst kompetente og ambitiøse fysioterapeuter, som arbejder for at yde fysioterapi af højeste kvalitet. Derudover er der et godt sammenhold og samarbejde imellem fysioterapeuterne, hvilket gavner den enkelte fysioterapeuts udvikling, og fremmer kvaliteten af indsatserne for de mennesker som får fysioterapeutisk hjælp hos ADG. Yderligere oser klinikken af positiv stemning, hvilket bidrager til at ADG er et motiverende miljø at være i.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut