Menu Luk

ONLINE TRÆNING

Hver uge tilbyder vi tre online sessioner, som du kan tage lige, når det passer ind i din kalender. Vi streamer live på nedenstående tidspunkter, men hvis det passer dig bedre en anden dag, så kan du altid tilgå træningen på et andet tidspunkt via linket i den ugentlige mail.

Omkring helligdage kan der være andre træningstidspunkter.

(Deltagere på vores fysiske træningshold har online træningen inkluderet som en del af pakken, og de behøver derfor ikke tilmelde sig her).

Mandag

Funktionel træning bygget op i to niveauer, så der er noget til alle. Hvis du har mod på det, kan du naturligvis tage begge sessioner i forlængelse af hinanden.

– 25 minutter for begyndere, hvor alle uanset niveau kan være med.
– 30 minutter for øvede, som ønsker en kort og effektiv træning.

Begge træninger kan med fordel suppleres med en gåtur eller en løbetur.

Onsdag

Funktionel træning er hvor du får pulsen godt op, og hvor vi sørger for, at alle muskler bliver arbejdet godt igennem.

Du kan se – og prøve! – eksempler på tidligere træningssessioner i videoerne til højre.

Abonnement

Hvis du tilmelder dig online træningen, forfalder den første betaling på 79,00 DKK med det samme, og herefter løber dit abonnement fra måned til måned, indtil tjenesten opsiges. I den periode, vil der forgå en trækning af 79,00 DKK / pr. måned fra det tilmeldte kort.

Når du er medlem kan du nemt ændre i eller opsige dit abonnement i selvbetjeningsløsningen på her

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os på mail til maj@adg-fysioterapi.dk, og angive den mailadresse, som du er tilmeldt med – dog senest 8 dage før den næste trækning.

Tilmelding til vores elektroniske løsninger – så som vores onlinetræning  kræver, at du har forbindelse til internettet, at du har en enhed der kan vise YouTube-videoer. Er du i tvivl kan du klikke på en af de to videoer, der er vist her på siden.

Du kan læse vores samlede handelsbetingelser her.