Menu Luk

Maj Tornøe partner i ADG Fysioterapi

​Efter godt ti år som selvstændig i sin egen forretning har Anja David Greve indgået et samarbejde med Maj Tornøe Johansen, der er gået ind i det nye årti som partner i ADG Fysioterapi, som nu har et ApS tilføjet virksomhedsnavnet.

“Det er et helt naturligt skridt for virksomheden. Jeg er gået fra at være håndværker, til iværksætter i en enkeltmandsvirksomhed til at blive direktør i en virksomhed med ansvar for andre ansatte. Det giver selvfølgelig en masse administrative opgaver. Ved at få Maj med ind i forretningen og dele de opgaver med hende, kan jeg få mere tid til det håndværk, som jeg sætter så stor pris på, og som vi også er rigtig dygtige til hos ADG,” siger Anja David Greve.

De besøgende i huset vil vide, at samarbejdet med Maj Tornøe Johansen langt fra er nyt. Faktisk var Anja David Greves nye partner også den første, som kom under paraplyen ADG Fysioterapi, da Maj blev færdiguddannet som fysioterapeut i marts 2013.

​Siden er der kommet flere til, og i dag har 11 personer deres gang i ADG Fysioterapis lokaler på Rugårdsvej, herunder 8 indlejere. Og hvis det står til Maj Tornøe Johansen, fortsætter udviklingen:

​“Fremtiden ser utrolig spændende ud for virksomheden. Der er mange interessante muligheder, og jeg synes, at det er spændende at være med til at lave strategien for ADG Fysioterapi,” siger Maj Tornøe Johansen.

En del af de daglige opgaver for virksomheden findes i elitesportsmiljøet, hvor Anja David Greve blandt andet er tilknyttet som fysioterapeut for det danske herrelandshold i håndbold. Det betyder i 2020, at hun er bortrejst i januar til EM og igen i sommermånederne, hvor Danmark deltager ved OL i Tokyo, og det er også en af grundene til, at partnerskabet med Maj Tornøe Johansen giver særdeles god mening for dagligdagen i ADG Fysioterapi.

​”Vi har blandt andet opgaver for landsholdet, for GOG og Odense Håndbold, der gør, at vi er meget ude, og derfor giver det også rigtig god mening, at vi er flere om at dele ansvaret for at køre forretningen,” siger Maj Tornøe Johansen.

​I forbindelse med den nye aftale har Fyens Stiftstidende bragt en række artikler om ADG Fysioterapi. Dem kan du læse her: