Menu Luk

MAJ TORNØE JOHANSEN

Uddannet fysioterapeut i 2013

  • Arbejdet hos ADG Fysioterapi siden 2013
  • I gang med uddannelsen som Sportsfysioterapeut
  • Tidligere tilknyttet herreligaholdet i GOG Håndbold
  • Tidligere tilknyttet som fysioterapeut og fysisk træner for dameligaholdet i Odense Håndbold

Opvokset med sport
Jeg er tidligere professionel håndboldspiller og har spillet flere år i både 1. division og ligaen. Jeg brænder naturligvis meget for håndbolden, men har gennem flere år på klinikken også fået interesse for mange andre idrætsgrene.

Hverdag med sport
Jeg stoppede min aktive håndboldkarriere i 2014, og blev de efterfølgende år tilknyttet GOG og senere Odense Håndbold. Det var en rigtig god overgang for mig at gå fra selv at være den aktive, til at blive behandler og stadig være en del af holdet. Det har betydet meget for mig, at jeg selv har været i det, når jeg skal have andre til at præstere eller blive skadesfri.

Det er stadig vigtigt for mig at få trænet og holde min form ved lige. Løb er min primære motionsform sammen med funktionel træning, som jeg får ved at have træningshold på klinikken samt online træning. Det er virkelig fantastisk at få trænet som en del af sit arbejde.

Hverdag i ADG Fysioterapi
Hele stemningen hos ADG Fysioterapi er ret unik. Jeg har en relation til mange af dem, der kommer i klinikken, og jeg føler mig privilegeret over at få lov til at arbejde med de mennesker, som kommer hos os. Samtidig har jeg nogle gode kollegaer, som også får mig til at grine. Det gør det sjovt at gå på arbejde.

Det er vigtigt for mig at møde kunden – lige netop hvor du er. At du føler dig lyttet til og taget alvorligt. Og at vi sammen finder den rigtige vej til at få løst din problemstilling, hvad end det er gennem træning, manuel behandling eller holdningskorrektion. Den største glæde opnår jeg ved at se, at du flytter dig, fordi du bliver stærkere, mere smidig eller smertefri.

Citat fra Majs kunde Kirsten
”Hos Maj er det muligt at få lindring til både krop og sjæl. Maj kombinerer sin store faglige dygtighed som fysioterapeut med menneskelig omsorg og interesse. Her er man i gode hænder.”

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut