Menu Luk

LOUISE AASKOV

Uddannet fysioterapeut i 2019

  • I gang med uddannelsen som Sportsfysioterapeut
  • Tidligere instruktør i fitnesscenter med holdtræning
  • Tidligere tilknyttet som fysioterapeut for 1. divisionshold i håndbold

Opvokset med sport

Jeg er selv tidligere professionel håndboldspiller med en karriere i dameligaen, men også med fire år på ungdomslandsholdet. Jeg måtte desværre stoppe tilbage i 2018 på grund af en skade. Med afsæt i min egen karriere brænder jeg helt naturligt stadigvæk for håndbold. Men generelt er jeg meget optaget af de fleste sportsgrene.

Hverdag med sport

Jeg elsker at bevæge mig, så ved siden af en ellers aktiv hverdag på klinikken, kan jeg godt lide at løbe, træne funktionelt og ellers bare at være ude i den friske luft.

Hverdag i ADG Fysioterapi

Den følelse af sammenhold, positivitet, energi og dygtighed jeg møder hver dag, jeg går ind af døren – det giver smil på læben og lysten til at yde 110%.

 Jeg finder en stor drivkraft i at være sammen med mennesker, som virkelig yder 100% i den proces, det kræver at flytte sig fra et sted til et andet. Derfor har jeg stor fokus på at være motiverende, men samtidig er det også utrolig vigtigt for mig at møde kunden netop der, hvor kunden er. Det vil sige, at jeg bruger meget energi på at tilrettelægge min plan/behandling eller træning med god kvalitet og med rette niveau, så indsatsen giver mening.

Jeg står blandt andet også for at tilrettelægge den fysiske træning samt varetage behandling af U17- og U19-pigerne i Odense Håndbold. Derudover er jeg også tilknyttet ligadamerne i Odense håndbold og herrelandsholdet i håndbold.

Citat fra Louises kunde Christina:

Louise er en utrolig dygtig og meget engageret behandler og træner. Hun forstår til fulde både at motivere og flytte grænser. Jeg går altid derfra med et stort smil.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut