Menu Luk

Line har fået has på smerterne

​”Udviklingen har været fantastisk. Inden jeg kom her, troede jeg, at det var min skæbne at have ondt hver dag, men Anja sagde med det samme, at det er der ingen mennesker, der skal have,” fortæller Line Hedam, der har modtaget personlig træning hos ADG siden sommerferien 2019.

​Siden er hun med grundig coaching fra Anja David Greve kommet langt i forhold til at styrke kroppen efter de to diskusprolapser og slidgigten i det ene knæ, der i årevis har generet hende.​

“Jeg har virkelig kunnet mærke, at jeg ikke har ondt i min ryg, når jeg står op om morgenen, og vi er ved at få styr på mit knæ nu. Det er helt fantastisk. Når man pludselig finder ud af, at ens krop lever igen, så får man energi. Man bliver gladere i hverdagen, fordi man ikke bruger ressourcer på at tænke, at man har ondt, så det har gjort rigtig meget for mig,” konstaterer Line Hedam, som er statsautoriseret revisor og partner i revisionsvirksomheden PwC Danmark

I gang ved et tilfælde

At hun overhovedet begyndte på personlig træning, var lidt af et tilfælde. En kollega fra PwC havde lokket Line Hedam med til holdtræningen ved ADG, og det skulle vise sig at være held i uheld.​

“Jeg fandt ud af med det samme, at det kunne min krop ikke klare. Det så Anja heldigvis, og så tog hun fat i mig og sagde, at jeg skulle kigge ind til hende. Det har jeg ikke fortrudt,” fortæller Line Hedam, som ikke er i tvivl om, hvorfor personlig træning passer hende godt.

​”Jeg er ikke så god til at lave øvelserne derhjemme selv, og derfor fungerer det bedre for mig, at Anja tager hånd om mig og mine specifikke udfordringer. Hun følger udviklingen og er meget grundig i forhold til, at jeg får lavet øvelserne rigtigt. Det synes jeg er essensen af den personlige træning, og der gik bare et par måneder, før jeg kunne mærke forskellen, da jeg begyndte her i huset. Anja siger, at jeg ender med at kunne være med til holdtræning, men lad os nu se,” fortæller Line Hedam med et smil.​

Hvor hun måske endnu ikke er helt overbevist om, at hun selv bliver klar til at deltage i holdtræningen, er hun til gengæld ikke i tvivl om, at hun godt kan anbefale personlig træning til andre.

​”Jeg vil med glæde anbefale ADG til alle. Det vil jeg virkelig. Jeg synes, at de er så dygtige. Det skal bare være helt rigtigt, og de sørger for, at man får løst det, som er udfordringen. Desuden bliver man glad af at komme her – det er sådan et positivt miljø, og Anja er et dejligt menneske, der får det bedste frem i en. Hun er et livsstykke,” slutter Line Hedam.

Hvis du overvejer personlig træning, kan du læse mere her, og du kan se mere om alle vores træningsformer her. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette for dig, kan du altid komme forbi eller ringe til os på 51 96 03 64