Menu Luk

Jan ranker ryggen med personlig træning

Jan Hvedstrup er som indehaver af Surf og Ski i Odense en oplagt gæst hos ADG Fysioterapi: Dels deler hans virksomhed parkeringspladser med ADG, dels er Jan Hvedstrup inkarneret ski-fan, og derfor sætter han stor pris på at holde kroppen i god stand til årets skiferier. Men faktisk var det en lidt anden indgang, der sendte Jan Hvedstrup ind til ADG Fysioterapi første gang.

“Jeg har fået en meget mere smidig ryg, jeg har fået en bedre holdning, og jeg føler, at jeg kan gå mere rank. Og så får jeg bare en bedre hverdag ved, at jeg kan holde mig i gang i flere timer – og forhåbentlig blive mere klar til min skiferie,” lyder det videre.

​Indehaveren af Surf og Ski erkender, at han ikke er verdensmester i at selvtræne, bortset fra når talen går på cykling og skiløb. Af samme grund sætter han pris på timerne hos ADG:

“Det kan godt være, at det er hårdt i øjeblikket, men resten af dagen og ugen, er det en gave at have været her, og jeg glæder mig til at komme hver gang. Anja hun er god til at motivere. Der er smæk på, og man får hurtigt sved på panden,” slutter Jan Hvedstrup.

Læs mere om, hvordan du kan få glæde af personlig træning