Menu Luk

God træning hjælper på velværet og fysikken

For den 48-årige TV 2-advokat Rikke Buch-Rønne er hverdagen præget af mange møder og mange timer foran computeren. Men ikke desto mindre bliver hun stærkere og stærkere for hver måned, der går. Forklaringen er benhård personlig træning hos ADG-Fysioterapi, som tilfældigvis holder til få meter fra Rikke Buch-Rønnes arbejdsplads på Kvægtorvet.


“Det hér er blevet min træning. Jeg er blevet meget stærkere, mens jeg har gået her. Det handler blandt andet om, at de er gode til at svinge pisken, og hjælpe mig med at udføre øvelserne helt rigtigt og uden at springe over, hvor gærdet er lavest. Der er den personlige træning helt i top, og der er ingen tvivl om, at jeg får jeg får mest ud af det, når jeg træner på den måde. Jeg bliver virkelig presset,” konstaterer Rikke Buch-Rønne.

“Jeg kan mærke, hvor godt det føles i min krop. Ikke nødvendigvis lige mens jeg er i gang, men bagefter – og i det hele taget – kan jeg mærke, at jeg har fået det meget bedre fysisk. Jeg har for eksempel aldrig hovedpine mere, og det er jo ellers hyppigt noget, man døjer med, når man har et stillesiddende job, som jeg har,” lyder det fra den svedende jurist, der netop har afsluttet en omgang personlig træning hos fysioterapeut Maj Tornøe Johansen.

Tårnhøj faglighed, søde ansatte og ditto kunder

Tilknytningen til ADG kom i forbindelse med en tennisskade, og hun har nu haft sin faste gang hos ADG-Fysioterapi i halvandet år. Udover den ugentlige personlige træning, er hun også med en til to gange om ugen til holdtræningen, hvor hun sammen med et dusin ligesindede holder sig i gang under pisken fra ADG-teamet.


“Kombinationen af holdtræning og personlig træning passer mig rigtig godt. Der er en super god social energi ved holdtræningen. Alle de ansatte er søde, og kunderne er søde. Desuden er vi ikke så mange, så man kommer til at kende hinanden, og samtidig er der tid til, at vi hver især får masser af opmærksomhed, så vi laver øvelserne rigtigt,” siger Rikke Buch-Rønne, der ikke har nogen planer om at ændre på sin motionsform:

“I forhold til, hvad jeg ellers har prøvet, så er det noget helt andet hos ADG. Det er ikke så fabriksagtigt, og der er en tårnhøj faglighed blandt de ansatte. De ved, hvad de taler om, og det er ikke noget, de har lært på et kursus,” slutter hun.