Menu Luk

CHRISTINA KJÆR

Uddannet lægesekretær

  • Har været ansat som lægesekretær på Ortopædkirurgisk afdeling på OUH i 14 år

Hverdag med sport

Jeg er vokset op i Odense og her har gymnastik fyldt meget i mit liv. Jeg har fx dyrket Team Gym, fra jeg var 8 år. I alt blev det til 12 år med gymnastik på konkurrenceplan.

De seneste 20 år har jeg kastet kræfterne og tiden efter duathlon. Det betyder, at det meste af min fritid går med at løbe og cykle. Jeg deltager også i konkurrencer flere gange om året.

Resten af tiden bruger jeg sammen med mine to døtre.

Hverdag i ADG Fysioterapi

Det er fedt at være en del af holdet hos ADG Fysioterapi. Her får man virkelig en god følelse af sammenhold. Vi arbejder sammen som et team, og der er en god holdånd herinde. Der er altid god stemning og god energi, der ikke kan undgå at gøre én glad, så snart man træder ind ad døren.

Det er mig, der møder kunderne, når de træder ind på klinikken. Og det er vigtigt for mig, at alle føler sig set, når de kommer ind ad døren. Det betyder meget for mig, at alle kunder får en god oplevelse hos ADG Fysioterapi.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut