Menu Luk

Christel Egesborg: Forandringer, der kan mærkes i hverdagen

​Flere fra Christel Egesborgs familie har brugt ADG Fysioterapi med stor tilfredshed, så da hun selv døjede med efterveer fra en skulder, der var gået af led, så var det naturligt for hende at henvende sig samme sted.​

– Jeg synes ikke, jeg kunne bruge de øvelser til min genoptræning, som jeg havde fået på hospitalet. Derfor opsøgte jeg ADG Fysioterapi, fortæller Christel Egesborg, der lige nu kommer og får behandling for skulderen en gang om måneden. Derudover er hun begyndt på et træningshold i klinikken, hvor hun træner hele kroppen en time om ugen.

​- Hos ADG Fysioterapi får jeg en meget seriøs og professionel behandling. Det gælder både med hensyn til fysioterapien, hvor terapeuten gennemgår hele kroppen og er god til at vise og forklare mig, hvordan mine problemer med skulderen hænger sammen med resten af kroppens funktion.

Og med deltagelse på træningsholdet ”Funktionel træning med puls” har Christel Egesborg fået hele kroppen med.

​- Jeg syntes klart, at styrken ved ADG Fysioterapi er, at de har et helhedssyn på kroppen. Man får individuelt tilpassede øvelser, som justeres løbende, og der er mulighed for at træne på hold, hvor øvelserne vises, og underviserne er meget opmærksomme på, at deltagerne laver øvelserne korrekt. Der er meget mere fokus på kvalitet end kvantitet, og det kan mærkes, når man træner. Det betyder IKKE, at træningen ikke er hård og effektivt – det er den bestemt, men det sker på en mere kontrolleret måde end f.eks. i fitnesscentre, hvor der ofte er fokus på et højt antal gentagelser frem for kvaliteten af dem.

​43-årige Christel Egesborg er blevet helt afhængig af at komme i ADG Fysioterapi. Både på briksen, men også i træningslokalet.

– Jeg kom egentligt “kun” på grund af skulderen, men har nu fået en meget større bevidsthed om hele min krops holdning, og hvordan jeg kan styrke den mest hensigtsmæssigt. Det er noget, jeg kan mærke i hverdagen, lyder det fra Christel Egesborg.​

– Desuden kan jeg godt lide atmosfæren hos ADG – det er meget “nede på jorden”.