Menu Luk

CAMILLA PYTLICK

Uddannet fysioterapeut 2023

Mit navn er Camilla Bogetoft Pytlick og jeg er 25 år gammel. Jeg bor til dagligt i Nørre Lyndelse med min kæreste og vores søn på 8 måneder. Jeg kommer oprindeligt fra Thurø, men flyttede til Holstebro som 21 årige, hvor jeg var så heldig at kunne kombinere sport med en fysioterapeutuddannelse. Under uddannelsen arbejdede jeg på en privatpraktiserende neurologisk fysioterapeutisk klinik som massør, og var sideløbende med i et PhD projekt vedrørende Parkinson-ramte, hvor jeg ugentligt trænede med parkinsonborgere.

Derudover var jeg tilknyttet Elitesportsafdelingen i Holstebro, hvor jeg trænede unge håndboldspillere. Inden jeg tog afsted arbejdede jeg på Oure efterskole, og i Fitness DK/SATS, hvor jeg trænede diverse hold, herunder TRX, Senior-fitness, Core- og funktionelle hold. Jeg har derfor været heldig at møde mange forskellige mennesker igennem min ‘korte’ karriere og ser altid frem til nye udfordringer. 

Hverdag med sport

Efternavnet snyder måske ikke alle, og jeg har derfor også brugt rigtig meget tid på håndbold, og gør fortsat stadig 🙂 Jeg har spillet håndbold siden jeg var 3 år gammel, hvor jeg startede på Thurø inden jeg flyttede til GOG håndbold som 14 årige. Jeg fik en ligakontrakt i Holstebro, hvor jeg desværre også stoppede karrieren pga. en skade i akillessenen. Da jeg var mindre var håndbold dog ikke nok, og jeg har derudover gået til fodbold, springgymnastik, svømning og showdans. Håndbold var dog min stærkeste side 😉 

Hverdag i ADG Fysioterapi

Jeg var så heldig at være i praktik i efteråret 2022 ved ADG, og har tidligere været kunde i klinikken grundet sportsskader, og uanset grunden til, at jeg kom, så var der altid en fantastisk atmosfære, og alle var og er så gode til at hjælpe og supplere hinanden som terapeuter. Jeg glæder mig derfor utroligt meget til at starte op, og blive en del af et team, som hver dag bestræber sig på at blive dygtigere inden for vores fag. 

Det vigtige for mig som terapeut er at skabe god energi og have kvalitet i træningen. For at få den bedste kvalitet er det vigtigt for mig at lære dig at kende, og skabe et forløb, der indebærer at få skabt den rigtige motivation, som er med til at sikre, at du rykker dig.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut