Menu Luk

ANJA DAVID GREVE

Uddannet fysioterapeut i 2005

  • Bifag i idræt fra Syddansk Universitet
  • Idrætsuddannelsen inden for fysioterapi (2007)
  • Certificeret sportskliniker (2019)
  • Fysioterapeut for GOG’s ligahold siden 2005
  • Fysioterapeut for Odense Håndbolds ligahold siden 2009
  • Fysioterapeut for herrelandsholdet i håndbold siden 2017

Grundlagde ADG Fysioterapi i 2012

Opvokset med sport

Jeg er vild med sport, men som barn blev jeg især tiltrukket af håndbold og badminton. Jeg spillede rigtig meget badminton i mange år, og det førte mig til Esbjerg et år, og senere har jeg spillet i OBK i Odense.

Jeg stoppede med at spille badminton, da jeg begyndte at arbejde i GOG i 2005,
men jeg synes stadig, det er sjovt at spille en sjælden gang imellem. Desværre sprang jeg min akillessene under en kamp i 2013. Jeg har derfor mærket på egen krop, hvad en langvarig skade gør ved én – både fysisk og mentalt.

Hverdag med sport

Begge mine piger spiller håndbold i DHG, og jeg hjælper nogle gange med lidt fysisk træning og skadesforebyggende træning. Det er fedt at træne børn – de er så åbne over for alting.

Jeg kan også godt lide at træne selv og holder mig i gang stort set hver dag. Lige fra en løbetur, en tur på racercykel, funktionel træning hjemme i haven, og så er det ikke en hemmelighed, at jeg er glad for at have hold på klinikken, hvor jeg så også får mig rørt.

Hverdag i ADG Fysioterapi

Det har stor betydning for mig, at jeg har tid til mine kunder – tid til at lytte og være grundig. Det er gennem nærværet, at jeg føler, at jeg kan gøre en forskel. Jeg kan lide at nørde som fysioterapeut og være meget detaljeorienteret, og det giver mig energi at mærke, hvor lidt der skal til for at ændre nogle problematikker. Samarbejdet med kunden giver mig samtidig også en stor glæde.

Vores kerneværdier er: passion, glæde og godt humør – og det rammer plet😊

Citat fra Anjas kunde Line:

Genoptræning hos Anja efter to diskusprolapser har givet mig et fysisk og mentalt overskud i hverdagen, som jeg ikke havde troet muligt. Anja er en dedikeret og virkelig passioneret fysioterapeut og træner, der formår at få det bedste frem i hvert enkelt menneske. Anja har et fantastisk optimistisk sind og spreder altid positiv energi omkring sig.”

Siden november 2019 har Anja været Certificeret kliniker i sportsfysioterapi.

SIKKER MAIL

Du kan kontakte ADG Fysioterapi via Sikker Mail, der er en krypteret form for kommunikation, som særligt anvendes til behandling af personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sikker Mail, skal du klikke her (åbner nyt vindue).

Mød teamet i ADG Fysioterapi

Anja David Greve

Fysioterapeut

Berit Duus

Fysioterapeut

Mads David Thorsen

Fysioterapeut

Louise Aaskov

Fysioterapeut

Jacob Kjær Appel

Fysioterapeut

Mie Nielsen

Fysioterapeut

Camilla Pytlick

Fysioterapeut

Ingrid Hestad

Fysioterapeut

Christina Kjær

Receptionist

Behnam Liaghat

Fysioterapeut