Menu Luk

2 nye ansigter på klinikken

Velkommen til Simon Raun Knudsen og Camilla Pytlick.

Her hen over sensommeren og efteråret har vi sagt velkommen til to nye ansigter på klinikken. Vi er bevidste om vigtigheden af at ansætte de rigtige mennesker i vores team. Vi tror på, at et kompetent og dedikeret team er afgørende for at levere den bedste behandling til vores klienter. Vi tror på, når vi har et team af medarbejdere, der er dedikerede og passionerede omkring deres arbejde, skaber det en positiv og dynamisk atmosfære på klinikken.

Stort velkommen til Simon og Camilla.

Simon Raun Knudsen
Uddannet fysioterapeut i 2022.

“Jeg hedder Simon Raun Knudsen og jeg er 25 år. Jeg er vokset op i Morud og bor nu i Odense, hvor jeg også har læst til fysioterapeut på University College Lillebælt. Jeg blev færdiguddannet i sommeren 2022, hvor jeg efterfølgende arbejdede 6 måneder i et vikariat i Nordfyns kommunale genoptræningsafdeling. Derudover har jeg deltaget i kurset ”lær at behandle kroniske smerter”, og har taget diplom som fysiurgisk massør. Yderligere har jeg været tilknyttet som massør hos raskrask, og gør mig til dagligt som massør/fysioterapeut i fodboldklubben Morud IF”. Læs mere om Simon her.

Camilla Pytlick
Uddannet fysioterapeut i 2023.

“Mit navn er Camilla Bogetoft Pytlick og jeg er 25 år gammel. Jeg bor til dagligt i Nørre Lyndelse med min kæreste og vores søn på 8 måneder. Jeg kommer oprindeligt fra Thurø, men flyttede til Holstebro som 21 årige, hvor jeg var så heldig at kunne kombinere sport med en fysioterapeutuddannelse. Under uddannelsen arbejdede jeg på en privatpraktiserende neurologisk fysioterapeutisk klinik som massør, og var sideløbende med i et PhD projekt vedrørende Parkinson-ramte, hvor jeg ugentligt trænede med parkinsonborgere”. Læs mere om Camilla her.