Menu Luk

​Landsholdslæge i nyt samarbejde med ADG Fysioterapi

ADG Fysioterapi er en klinik med fokus på den enkeltes kundes sundhed ud fra en ambition om høj faglighed og kvalitet i alt, hvad ADG tilbyder.

​Fra midten af september 2019 kan klinikken også tilbyde konsultationer hos en af landets mest erfarne læger inden for idrætsmedicin. Morten Storgaard er ansat på Kysthospitalet i Nordsjælland, men en gang om måneden rykker han sit kontor til Odense hos ADG Fysioterapi. Et samarbejde, der er kommet i stand, fordi Morten Storgaard har kendt ADG og indehaver Anja David Greve gennem længere tid. Begge er i dag tilknyttet det danske herrelandshold i håndbold.

”Jeg har et rigtig godt samarbejde med Anja og de andre fysioterapeuter hos ADG. Vi har tit talt sammen om forskellige patienter, så jeg kender de fleste af medarbejderne. Nogle gange sender de patienter over til mig, men der er langt til København, så nu kommer jeg i stedet til Odense. Det er lettere,” fortæller Morten Storgaard, der er ortopædkirurg og diplomuddannet i idrætsmedicin. Tidligere har han været ansat i Team Danmark og arbejdet med 30 forskellige landshold.

Selvom Morten Storgaard i mange år har haft fokus på sportsskader blandt elitesportsudøvere, så kan alle booke en tid til konsultation. Morten Storgaards viden om skader, 30 års erfaring som læge og tilgang til løsninger kan bruges på alle, og han ser frem til at udvide samarbejdet med ADG Fysioterapi, så det også gælder uden for de store sportsarenaer.

”Det er sjældent, jeg møder fysioterapeuter, som er så fagligt dygtige, som de er hos ADG. Samtidig er de åbne over for dialog omkring patienterne. De vil gerne samarbejde med og finde den bedste løsning for den enkelte. Fysioterapeuter som dem er der langt imellem,” mener Morten Storgaard, der lægger ud med at rykke til Odense en gang om måneden. På sigt kan det blive mere, hvis der viser sig at være basis for det.

”Og så er jeg helt på linje med Anja og ADG Fysioterapi i forhold til deres tilgang til faget. Det er vigtigt, at vi ikke kun fokuserer på symptomerne, men i stedet fokuserer på at styrke de områder, der ikke er stærke nok med den rigtige genoptræning. Pause eller massage kan være godt i en kort periode, men skal et problem forsvinde helt, skal man have fjernet årsagen til smerten. Og der supplerer vi hinanden godt,” slutter Morten Storgaard.

Hos ADG Fysioterapi er alle glade for at få en enorm kapacitet tilknyttet klinikken en gang om måneden.

”Det er fantastisk. Det bliver godt for vores sparring omkring kunderne, og en enestående mulighed for vores kunder til at booke sig ind til konsultation hos et af landets bedste på sit felt. Det er vi meget glade for og glæder os til samarbejdet går i gang i september,” siger Anja David Greve, indehaver af ADG Fysioterapi.

Book en tid hos Morten Storgaard ved at kontakte ADG Fysioterapi på 51 96 03 64 eller Kysthospitalet på tlf. 88 77 40 00.

​MORTEN STORGAARD:

Uddannelse:

1990: Lægevidenskabelig embedseksamen.

2002: Speciallæge i ortopædkirurgi, speciale i idrætskirurgi.

2003: Idrætsmedicinsk diplomuddannelse.

Erfaring:

2006-2016: Leder af Team Danmarks Sportsmedicinske Team.

2008, 2012, 2016: Monitorering og forberedelse af de danske OL-atleter.

2008, 2012: Leder af det danske OL-holds sportsmedicinske team, Beijing og London.

2016-2017: Leder af den Sportsmedicinske afdeling i den Saudi Arabiske Olympiske Komite.

2017- : Overlæge, Kysthospitalet.

2017- : Overlæge Idrætsklinikken Bispebjerg Hospital.

2017- : Dansk Håndbold forbund (DHF), læge for herre A-landshold.

2018- : Dansk Boldspils Union (DBU), læge for U19 herrelandshold.

Faglige medlemskaber:

1998- Medlem af Dansk Idrætsmedicinsk Selskab.

2002- Medlem af Dansk Ortopædisk selskab

2011-2013 Medlem af redaktionen på Dansk Sports Medicin.